Καλώς ήλθατε!

Η εταιρία ΤΣΟΠ κατασκευάζει εξοπλισμό για βυρσοδεψεία, εργοστάσια γουναρικών, καθαριστήρια γούνας και φάρμες. Με συνεχή παρουσία από το 1969, έχουμε πλέον διαμορφώσει τα σύγχρονα πρότυπα στην παραγωγή γούνας. Με διαρκή έρευνα σε νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες εγγυόμαστε τις πιο παραγωγικές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε στάδιο της παραγωγής σας . Οι μεγαλύτερες εταιρίες γούνας στον κόσμο παράγουν με μηχανήματα ΤΣΟΠ. Μπείτε κι εσείς στην ομάδα των κορυφαίων!

Σχεδιασμός

Στη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής, η TSOP εστιάζει στη βιωσιμότητα σε όλους τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η TSOP είναι ένθερμος υποστηρικτής των ηθικών και βιώσιμων προϊόντων γούνας και δέρματος και συνεργάζεται με σημαντικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που προωθούν αυτές τις πρακτικές.

Κατασκευή

Κατέχοντας περισσότερα από 36 διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, στοχεύουμε πάντα σε νέα καινοτόμα προϊόντα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και θα βελτιώσουν τη συνολική ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Έλεγχος ποιότητας

Η TSOP GROUP έχει δεσμευτεί να σχεδιάζει εξοπλισμό με επίκεντρο τις αρχές «μηδενικών αποβλήτων», την περιβαλλοντική ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Είμαστε παρόντες στον κλάδο της γούνας από το 1969 και σε πολλούς τομείς καθιερώσαμε τα πρότυπα παραγωγής γούνας.

Παραμετροποίηση

Σχεδιάζουμε λύσεις μηχανημάτων για να ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες κάθε πελάτη, εστιάζοντας σε υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας καθώς και τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που ισχύουν στη χώρα κάθε πελάτη μας.

Προϊόντα

Εργοστάσιο παραγωγής ενδυμάτων γούνας

Μηχανήματα και εξοπλισμός για σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής ειδών γούνας.

Μηχανήματα
βυρσοδεψείου

Μηχανήματα βυρσοδεψείου γούνας – δέρματος.

Καθαριστήριο γουναρικών - δερμάτινων

Επαγγελματικό καθαριστήριο γούνας, στεγνού καθαρισμού παλτών.

Εξοπλισμός φάρμας μινκ

Εξοπλισμός και μηχανήματα για φάρμα ζώων και μονάδα εκδοράς και ξήρανσης δερμάτων βιζόν.

Εξοπλισμός βιτρίνας λιανικής

Εξοπλισμός καταστήματος λιανικής πώλησης δερμάτινων και γούνινων ειδών.

Μηχανήματα παραγωγής μονωτικών

Λύσεις μηχανημάτων για την παραγωγή μονωτικών υλικών.

Εξοπλισμός φάρμας μινκ

Εξοπλισμός και μηχανήματα για φάρμα ζώων και μονάδα εκδοράς και ξήρανσης δερμάτων βιζόν.

Εξοπλισμός βιτρίνας λιανικής

Εξοπλισμός καταστήματος λιανικής πώλησης δερμάτινων και γούνινων ειδών.

Χημικά λιπαρά έλαια

για τη βιομηχανία
δέρματος και μαλλιού

Κατάλογος προϊόντων

Δείτε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας

Ολοκληρωμένα πρότζεκτ

Αφήστε μας να σχεδιάσουμε μια ειδική λύση για εσάς.

Η γνώση και εμπειρία μας έχει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της διαχείρισης των πρότζεκτ, ξεκινώντας από το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας με την προμήθεια και εγκατάσταση των μηχανημάτων και τελικά με την εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων σε όλους τους τομείς της παραγωγής.

Co-operation with TSOP guarantees the success of the project, maximum efficiency and productivity, minimum project materialization time and the minimum total project cost and maximum ‘return on investment’. We are committed to designing equipment focusing on a high level of safety, ‘zero-waste’ , environmental principles.