Εταιρικό προφίλ

Οι μηχανές γούνας TSOP είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων για παραγωγούς γούνινων ενδυμάτων και βυρσοδεψείων γούνας. Η εταιρεία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 από τον Αντώνιο Τσιόπουλο. Γρήγορα έγινε εξαγωγέας μηχανημάτων στις ΗΠΑ και σε μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα παραγωγής γούνας όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία. Με τα χρόνια η εταιρεία επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο στη ρωσική και την κινεζική αγορά.

Τα μηχανήματα που παράγονται καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων γουνοποιείων και βυρσοδεψείων. Κατέχοντας τον τίτλο περισσότερων από 36 διαφορετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, στόχευε πάντα σε νέα καινοτόμα προϊόντα που θα αύξαναν την παραγωγικότητα και θα βελτίωναν τη συνολική ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η γκάμα εξοπλισμού βυρσοδεψίας μας περιλαμβάνει δοχεία βυρσοδεψίας από ανοξείδωτο χάλυβα, ηλεκτρικές γεννήτριες ατμού κοπής, σιδέρωμα, μηχανήματα απολίπανσης και στεγνωτήρια. Η γκάμα κατασκευής γούνινων ενδυμάτων περιλαμβάνει μηχανές τυμπάνων, τεμαχιστές, στεγνό καθάρισμα, γεννήτριες ατμού και μηχανές σιδερώματος.

Η TSOP είναι ένθερμος υποστηρικτής των ηθικών και βιώσιμων προϊόντων γούνας και δέρματος και συνεργάζεται με σημαντικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που προωθούν αυτές τις πρακτικές. Στη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής, η TSOP εστιάζει στη βιωσιμότητα σε όλους τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Φωτογραφίες