Ολοκληρωμένα πρότζεκτ

Η εταιρία ΤΣΟΠ πραγματοποιεί ολοκληρωμένα πρότζεκτ γούνας, στους τομείς του εργοστασίου παραγωγής γούνινων ενδυμάτων και βυρσοδεψείων. Έχοντας την εξειδίκευση και την εμπειρία από τους μεγαλύτερους παραγωγούς γούνας παγκοσμίως μπορούμε να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση.

Μέσα στην τελευταία δεκαετία η ΤΣΟΠ έχει πραγματοποιήσει έργα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας γούνας συνολικής έκτασης πάνω από 100.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματοποιούμε έργα σε περισσότερα από 40 διαφορετικά κράτη σε όλο τον κόσμο όπως σε, Ρωσία, Κίνα, Τουρκία, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία και ΗΠΑ. Τα πρότζεκτ που έχουμε πραγματοποιήσει καλύπτουν όλους τους τομείς της παραγωγής γούνας ξεκινώντας από εξοπλισμό φάρμας γουνοφόρων ζώων και μηχανήματα εκδοράς, μονάδες βυρσοδεψείου και βαφείου, εργοστάσια παραγωγής ενδυμάτων, εξειδικευμένα επαγγελματικά καθαριστήρια γούνας, και μαγαζιά λιανικής πώλησης γούνινων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Τα έργα που αναλάβαμε καλύπτουν παραγωγές με διάφορες πρώτες ύλες όπως βιζόν, αρνί, αλεπού, νούτρια, λαγό, κάστορα, τσιντσιλά, ζιμπελίνα και πολλά άλλα. Η γνώση και η εμπειρία της ΤΣΟΠ εφαρμόζετε σε όλα τα στάδια του έργου ξεκινώντας από τον σχεδιασμό των κτηριακών εγκαταστάσεων και προχωρώντας στην κατασκευή και εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού και τέλος στην εκπαίδευση των εργαζομένων πάνω στον σωστό χειρισμό και συντήρηση όλων των τμημάτων της παραγωγής.

Η συνεργασία με την ΤΣΟΠ είναι μια εγγύηση για την επιτυχία του έργου, με την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγικότητα και λειτουργικότητα, με τον μικρότερο δυνατό χρόνο υλοποίησης και με το χαμηλότερο δυνατό οικονομικό κόστος επένδυσης.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.