Καθαριστήριο γουναρικών – δερμάτινων

Επαγγελματικό καθαριστήριο γούνας, στεγνού καθαρισμού παλτών.

Η βουτσιστική μηχανή χρησιμοποιείται από βυρσοδεψεία για την βελτίωση της εμφάνισης των δερμάτων βιζόν. Ανοίγει την τρίχα, καθαρίζει και διώχνει κόμπους ανάμεσα στον μοχό.
Οι αεροσυμπιεστές χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία των μηχανημάτων και επίσης για τον καθαρισμό του εξοπλισμού σας από τα μαλλιά και τη σκόνη. Έρχονται σε πολλά μεγέθη και σε διαφορετικές καταναλώσεις ισχύος.
Shearing Machiine with shearing width of 35cm or 65cm. It is suitable for small sized skins. It is compact and does not require a lot of space in your workshop.
Ο Κύλινδρος Σιδερώματος Γούνας, σιδερώνει την τρίχα του παλτού με την θερμοκρασία και με τις ειδικά διαμορφωμένες αυλακώσεις της σιδερωτικής επιφάνειας του τροχού.
Το μηχάνημα αφαιρεί τα προστατευτικά μαλλιά από το δέρμα του μινκ αφήνοντας το μαλακό υφασμάτινο υπόβαθρο ανέπαφο.
Απολυμαίνει αποτελεσματικά με χρήση ατμού υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης. Γρήγορο αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά με ρυθμιζόμενο ηλεκρονικό χρονοδιακόπτη.
Μηχάνημα καθαρισμού και μαλακώματος παλτών και δερμάτων. Με την περιστροφική κίνηση το παλτό καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνονται οι τρίχες που είναι έτοιμες να πέσουν.
Το τελειότερο μηχάνημα στην πλύση της γούνας και του δέρματος. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να λειτουργήσει με διαλύτη Περχλωραιθυλενίου (PERC) ή με Yδρογονάνθρακες (KWL) νέας γενιάς.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην φάρμα μετά την εκδορά για να απομακρύνει ακαθαρσίες κυρίως πάνω από τα ανοιχτόχρωμα δέρματα.
Ironing Vacuum Table for fur helps you restore the correct form of the fur coat after dry cleaning or drum cleaning.
Ο πολύμορφος πίνακας σιδερώματος κενού σας δίνει ένα σύνολο από έξι διαφορετικά εργαλεία διαμόρφωσης ώστε να μπορείτε να σιδερώσετε σωστά όλες τις διαφορετικές επιφάνειες του παλτού.
Ο Ατμολέβητας δίνει κατεύθυνση στις τρίχες των γουνών και καθαρίζει επίσης το εσωτερικό του εσωτερικού μαλλιού.
Ο φορητός ατμολέβητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθάρισμα και βελτίωση εμφάνισης.
Ο Ατμολέβητας δίνει κατεύθυνση στις τρίχες των γουνών και καθαρίζει επίσης το εσωτερικό του εσωτερικού μαλλιού.